Üzletfejlesztési Portál - Kkv innováció, üzletfejlesztés, vállalkozásfejlesztés, üzleti innováció - HírekFőoldal / Hírek
Legfrissebb hírek

Számviteli alapok képzés - Német precizitás REFA minőség
2016.11.02 - 12:30


Számviteli alapok képzés controlling szemlélettel 4 nap alatt

A mutatószámok hasznos vezetési eszközök. Lehetővé teszik az összefüggések felismerését, a lehetőségek és veszélyek feltárását a vállalat működése során. A beszámolóból számítható főbb mutatók értékelése biztosítja a vállalat likviditásának fenntarthatóságát.

Bővebben...
 

Innovatív Vodafone
2016.11.02 - 08:32


Továbbra is a Voda vezeti a gép-gép kommunikációs világpiacot.

A Vodafone részben a fogyasztók hatékonyságának javítása, részben a vállalat árbevételének növelése miatt folyamatosan hoz létre új üzleti modelleket, fejleszt ki innovatív szolgáltatásokat.

Bővebben...
 

Deloitte: erősödhet a startupok befektetői piaca
2016.11.01 - 13:06


Csak becsülni lehet, hogy milyen gazdasági folyamatokat indíthat el a szavazás.

A Brexit csorbította a befektetői bizalmat, a megingás győztesei a startupok lettek - derül ki a Deloitte legfrissebb közép-európai kockázati tőke bizalmi felméréséből.

Bővebben...
 

Innováció, üzletfejlesztés, újdonság az autóiparban – A jövő digitális műhelyét nyitja meg a ©koda
2016.11.01 - 10:30


Új üzleti területeket kíván feltárni.

Új, prágai Digital Lab ötletműhelyével a Skoda tovább kívánja növelni innovációs erejét és digitális fejlesztési kompetenciáját. Az innovatív központban kreatív csapatok új üzleti modelleket kutatnak és fejlesztenek, amelyek célja a digitális technológiák még intenzívebb alkalmazása a Skoda eddigi alaptevékenysége során, valamint innovatív connectivity- és mobilitási szolgáltatások kifejlesztése.

Bővebben...
 

Divatba jön a környezettudatosság
2016.11.01 - 09:44


A környezetvédelem sosem lesz lerágott csont!

Egy kis odafigyeléssel most nemcsak bolygónk megmentését segítheted, hanem elleshetsz pár aludobozzal megvalósítható DIY-tippet, sőt, szuper ajándékokat is nyerhetsz!

Bővebben...
 
Kezdő oldal « 1 2 3 4 5 » Utolsó oldal