Üzletfejlesztési Portál - Kkv innováció, üzletfejlesztés, vállalkozásfejlesztés, üzleti innováció - HírekFőoldal / Hírek
Legfrissebb hírek

Deloitte: erősödhet a startupok befektetői piaca
2016.11.01 - 13:06


Csak becsülni lehet, hogy milyen gazdasági folyamatokat indíthat el a szavazás.

A Brexit csorbította a befektetői bizalmat, a megingás győztesei a startupok lettek - derül ki a Deloitte legfrissebb közép-európai kockázati tőke bizalmi felméréséből.

Bővebben...
 

Innováció, üzletfejlesztés, újdonság az autóiparban – A jövő digitális műhelyét nyitja meg a ©koda
2016.11.01 - 10:30


Új üzleti területeket kíván feltárni.

Új, prágai Digital Lab ötletműhelyével a Skoda tovább kívánja növelni innovációs erejét és digitális fejlesztési kompetenciáját. Az innovatív központban kreatív csapatok új üzleti modelleket kutatnak és fejlesztenek, amelyek célja a digitális technológiák még intenzívebb alkalmazása a Skoda eddigi alaptevékenysége során, valamint innovatív connectivity- és mobilitási szolgáltatások kifejlesztése.

Bővebben...
 

Divatba jön a környezettudatosság
2016.11.01 - 09:44


A környezetvédelem sosem lesz lerágott csont!

Egy kis odafigyeléssel most nemcsak bolygónk megmentését segítheted, hanem elleshetsz pár aludobozzal megvalósítható DIY-tippet, sőt, szuper ajándékokat is nyerhetsz!

Bővebben...
 

Állami program indul a startupoknak
2016.10.31 - 12:07


Hazai és uniós forrás.

A korábban Jeremie forrásokban lubickoló befektetési alapok által megteremtett innovációs ökoszisztémára a vegetálás, vagy akár az elsorvadás várt volna további források nélkül. Az utóbbi évek tapasztalatai alapján az Állami Alapkezelő egy új, 50 milliárd forint tőke összegű programot indít útjára.

Bővebben...
 

Beruházási controlling - tanfolyam
2016.10.30 - 18:07


Milyen beruházások kerüljenek megvalósításra?

A beruházási controlling előzetes számítások útján a kapacitásra és a potenciálra kiható döntéseket készíti elő, kockázati felméréseket végez a tényleges beruházási számítás fázisában és megállapítja az eltéréseket a beruházás célkitűzései és eredményei között. A vizsgálat az eredménygazdálkodási és pénzgazdálkodási célkitűzésekre is irányulhat.

Bővebben...
 
Kezdő oldal « 1 2 3 4 5 » Utolsó oldal