Üzletfejlesztési Portál - Kkv innováció, üzletfejlesztés, vállalkozásfejlesztés, üzleti innováció - HírekFőoldal / Hírek
Legfrissebb hírek

Stratégiai és teljesítmény controlling workshop
2016.11.15 - 10:59


A controlling-részterületeket érintő néhány napos tanfolyamok.

A jól működő controlling mára az eredményes vállalkozások egyik fontos sikertényezőjévé vált. A controlling és szemlélete napjainkban már nélkülözhetetlen része a modern vállalatirányításnak.

Bővebben...
 

Önvezető autók, mesterséges intelligencia és virtuális valóság uralják a 2017-es CES-t
2016.11.04 - 09:35


Az InnoTrade program keretében három magyar startup is bemutatkozhat Las Vegas-ban

Jövő év elején ismét Las Vegas-ra szegeződik majd a technológia iránt érdeklődő szakemberek és nagyközönség figyelme. Ötvenedik alkalommal rendezik meg ugyanis a hagyományosan a legfrissebb tech újításokat felvonultató CES-t. Az év meghatározó innovációs rendezvényén ezúttal az önvezető autók, a mesterséges intelligencia, illetve a virtuális valóság lesznek a húzótémák. A seregszemlén 600 startup – az InnoTrade programnak köszönhetően köztük három magyar vállalkozás is – bemutatkozhat.

Bővebben...
 

Átalakítja a klasszikus munkaerő toborzást a közösségi média
2016.11.03 - 09:58


Nem hozzák az eredményeket a hagyományos módszerek.

Innovatív megoldások válthatják a hagyományos eszközöket a munkaerő toborzásban, különösképp az Y, és a jövőben a Z generációs munkavállalók felkutatásában, mivel alkalmazkodni kell e korosztályok médiafogyasztási, tájékozódási szokásaihoz.

Bővebben...
 

Innovatív üzletiintelligencia-megoldások
2016.11.03 - 09:11


Érzelmek analitikája.

A Google-keresések statisztikája alapján az üzleti intelligencia témakörében tíz éve még a BI volt a leggyakrabban beírt keresőszó, ma már azonban alig generál több keresést, mint az alig pár éve létező adattudomány. Az adattárházakra napjainkban szinte senki nem keres rá, a nagyadat viszont verhetetlen, minden más keresőszónál népszerűbb. Nyílt forráskódú programnyelvekre és felhőben futó, tanuló algoritmusokra épülő innovatív üzletiintelligencia-megoldásokat vonultatott fel a Budapest BI Forum.

Bővebben...
 

Mi a -tech? Az oktatástól az egészségünkig, mindenben dolgozik a technológia
2016.11.02 - 12:41


Így gondolják a tech startupok.

A jövő nagy dobása az akármi + technológia képletben rejlik, vagy legalábbis a tech startupokkal jól járó befektetők így gondolják. Összeszedtük a legígéretesebb -tech területeket. FTR Wiki a tech piacról.

Bővebben...
 
Kezdő oldal 1 2 3 4 » Utolsó oldal