Üzletfejlesztési Portál - Kkv innováció, üzletfejlesztés, vállalkozásfejlesztés, üzleti innováció - HírekFőoldal / Hírek
Legfrissebb hírek

Minden startup működése hihetetlenül rizikós – Sméja Miklós, Research Institute Hungary
2015.12.20 - 19:36


Technokrata interjú.

Sméja Miklós az egyik világhírű magyar startupot, a LogMeInt hagyta ott egy másik startupért, egyben egy, az IT-világnál egyszerre ingoványosabb és rögösebb iparágért.

Bővebben...
 

Invitel. Üzletfejlesztés.
2015.01.25 - 07:03


Minden várakozáson felül.

Amelyik vállalati szolgáltatásokat is kínáló távközlési cég nem indult el az informatika irányába, az lemarad — állítja Marton László. Az Invitel ICT üzletfejlesztési igazgatóját az átalakuló telekommunikációs piacról kérdeztük.

Bővebben...
 

Kreatív interjú Schwarz Gáborral, a Ustream üzletfejlesztési és értékesítési vezetőjével
2011.10.24 - 05:59


Schwarz Gábor és az ASAP.

Tizenegy különböző időzónát állított be telefonján Schwarz Gábor (30), a Ustream üzletfejlesztési és értékesítési vezetője, aki a kora reggeli futás előtt még elkapja az ausztrálokat, késő este pedig az amerikaiakkal zár, közben pedig szinte az egész világgal kapcsolatba lép. Készenléti ideje 18 óra, univerzális mondata az ASAP.

Bővebben...
 

Üzletfejlesztés a Távol-Keleten – interjú
2011.03.20 - 14:31


Bundik Csaba úr posztjának átvétje a Vietnám-Hanoi Világgazdaság Blogról.

Lénárt István a hanoi Magyar Nagykövetség munkatársa, külgazdasági attasé és helyettes konzul. Ő az első szereplője a már tavaly beharangozott riportsorozatnak, amelyben a térséggel foglalkozó szakembereket, vállalkozásokat szeretném bemutatni a blog olvasóinak, ezzel is kicsit közelebb hozva a térséget és az üzleti lehetőségeket.

Bővebben...
 

Innovációval a magyar gazdaság versenyképessége is nőhet
2011.01.15 - 11:53


Innováció és versenyképesség 2011: Magyarország a fasorban.

Az Innovatív Unió az Európai Bizottság 2013-2020 közötti stratégiája az európai gazdaság vezető szerepének visszaszerzésére, illetve megőrzésére. Az Innovatív Unió gondolata Magyarországon még kevéssé ismert, ezért a Magyar Innovációs Szövetség elnökét, Dr. prof. Szabó Gábort kérdeztük meg erről, aki a Szegedi Egyetem rektora is egyben.

Bővebben...
 
Kezdő oldal 1 2 3 » Utolsó oldal