Üzletfejlesztési Portál - Kkv innováció, üzletfejlesztés, vállalkozásfejlesztés, üzleti innováció - HírekFőoldal / Hírek
Legfrissebb hírek

Ipar 4.0-s képzéseket ígért a kormány
2018.09.08 - 10:44


Az innováció motorja.
Magyarország 2020-ra a bruttó hazai termék (GDP) 1,8 százalékát akarja kutatás-fejlesztésre költeni – mondta Palkovics László innovációs és technológiai miniszter.
Bővebben...
 

Pezseg az üzletfejlesztés - Jönnek a Champagne Bár-ok
2018.09.05 - 19:55


Ezt már csak azzal lehetne fokozni, ha startup lenne.
Champagne-bárok nyílnak a főváros vendéglátóhelyein belül, ahol a legjobb champagne-okat és magyar, champagne-i technológiával készült pezsgőket árusítanak.
Bővebben...
 

Többet költenek innovációra a cégek
2018.09.04 - 20:38


Két nagy tragédia van a magyar innovációban: ha az állam nem támogatja - és ha igen.
A közép-európai cégek többsége növeli kutatás-fejlesztési (k+f) kiadásait, ugyanakkor nagyobb támogatást várnának el a kormányzatoktól.
Bővebben...
 

Mi kell a startupoknak?
2018.09.03 - 09:58


Újabb startupokkal bővül a Start it @K&H inkubációs program.
Ismét bővíti startupjainak csapatát a Start it @K&H program, amely egyidejűleg több mint tíz csapatot tud legalább fél évig aktívan inkubálni.
Bővebben...
 

Digitalizációs kihívások a pénzügyi szektorban
2018.09.02 - 17:02


Növelik a pénzügyi vezetők a digitális transzformációval kapcsolatos kiadásokat annak érdekében, hogy versenyelőnyt szerezzenek.
Az új technológiák alkalmazása akár azonnali előnyöket is jelenthet, hiszen az automatizálás középpontjában alapvetően a műveletek egyszerűsítése és a tőke felszabadítása áll. A digitalizációnak köszönhetően egyszerűsödhet a jelentéskészítés folyamata. Javulhat az adatbányászat, és a stratégiai elemzések hatékonysága, ahol jobb adatminőség érhető el, optimalizálhatóak a folyamatok, a hibák és a költségek csökkenthetők.
Bővebben...
 
Kezdő oldal 1 2 3 4 » Utolsó oldal