Üzletfejlesztési Portál - Kkv innováció, üzletfejlesztés, vállalkozásfejlesztés, üzleti innováció - HírekFőoldal / Hírek
Legfrissebb hírek

Újrahasznosító programot indít a Marks & Spencer
2016.05.04 - 11:16


Fenntartható üzleti folyamatok.

A fenntarthatóság jegyében több hónapos ruha újrahasznosító programot hirdet májustól a Marks & Spencer. A márka amellett, hogy akciójával segít a környezettudatos gardróbmegújításban, a leadott ruhák feldolgozásából befolyt teljes összeggel a Van Helyed Alapítványt támogatja.

Bővebben...
 

Vodafone üzletfejlesztés: LTE-vel megy, egyből torokra
2016.03.21 - 13:03


Kifejezetten a mára már elavultnak tekinthető, réz érpár alapú ADSL technológia kiváltására.

Kifejezetten otthoni felhasználásra szánt, bizonyos vezetékes technológiák kiváltására alkalmas mobilnet-alapú internetmegosztó szolgáltatás jelent meg a Vodafone Magyarországnál. A cég HomeNet nevű szolgáltatása minden eddiginél több adatforgalmat biztosít, de csak egy eszközzel használható.

Bővebben...
 

Így válaszol Virgo International a hazai piac rezgéseire
2016.01.17 - 09:42


Az iwiw egykori alapító cége a nemzetközi piac meghódítását tűzte ki céljául.

Közös céget hoz létre a Virgo és a Széchenyi Tőkebefektetési Alap a Virgo nemzetközi üzletfejlesztési céljainak érdekében.

Bővebben...
 

Százmilliós befektetést kapott a magyar fejlesztésű injekció
2015.12.22 - 08:02


A magyar fejlesztés áttörés lehet az orvostudományban.

Az ízületi kopások gyorsabban és hatékonyabban lesznek gyógyíthatóak. A magyar fejlesztésű ízületi regenerálódást segítő vérszérum-injekció az Euroventures százmillió forintos befektetésének köszönhetően jövőre már elérhető lesz a piacon.

Bővebben...
 

Fintech innovátorok: két biztosító is az élen
2015.12.17 - 14:20


A technológiában rejlő lehetőségeket használják ki.

Idén két biztosító végzett a KPMG által összeállított pénzügyi technológiai, idegen szóval fintech innovációs listájának élén. A KPMG Fintech 100 listájára a világ vezető innovátorai kerülnek fel minden évben, melynek első helyét a kínai ZhongAn biztosítótársaság nyerte el, míg második helyen az amerikai Oscar egészségbiztosító végzett.

Bővebben...
 
Kezdő oldal 1 2 3 4 » Utolsó oldal