Főoldal  |    Letöltések
RSS
hirdetes


MultiSoft: iroda a felhőben
2015-11-27, 09.29:00

NyomtatásNyomtatás | PDF PDF

A vállalatirányítási rendszerrel integrált, teljes körű munkakörnyezetet kínál a MultiSoft a felhőben és mobil eszközökön.Iroda a felhőben

A vállalatirányítási rendszerrel integrált, teljes körű munkakörnyezetet kínál a MultiSoft a felhőben és mobil eszközökön.

A MultiSoft az Üzletfejlesztési Díj 2014 különdíjasa – tájékozódjon és pályázzon Ön is a Canon által támogatott, idén harmadszorra kiírt Üzletfejlesztési Díjra! Pályázati anyag és szándéknyilatkozat: Üzletfejlesztési Díj 2015 >>>

Tizenöt éve, hogy a MultiSoft bevezette első ügyfelénél a Navision vállalatirányítási rendszert, amely azóta Dynamics NAV-ként él tovább a Microsoft portfóliójában. A vállalatirányítási rendszer óriási fejlődésen ment keresztül, legújabb, 2016-os verzióját a redmondiak már a felhő alapú szolgáltatási modellre optimalizálták, és integrálták a Microsoft olyan felhőszolgáltatásaival is, mint a Dynamics CRM Online ügyfélkapcsolat-kezelő rendszer és az Office 365 kapcsolattartást és egyéni, illetve csoportos munkavégzést támogató alkalmazáscsomag.

Olyan előnyöket kínálnak ezek a fejlesztések a vállalatoknak többek között a szabványos, rugalmasan konfigurálható és folyamatosan új, pl. analitikai képességekkel bővülő szolgáltatások, a nagyvállalati szintű rendelkezésre állás és biztonság, valamint a nagy összegű beruházásokat kiváltó, használat alapú díjelszámolás formájában, amelyekről kár lenne lemondani - mutattak rá a MultiSoft idei ügyfélnapján elhangzott előadások.

A migráció egyúttal kihívás is a vállalatok számára, ezért a MultiSoft már frissített a Dynamics NAV 2016-os verziójára, a Dynamics CRM Online-ra és az Office 365-re, hogy saját tapasztalataira, bevált gyakorlatára támaszkodva még hathatósabban segítse ügyfeleit a felhőbe vezető úton.

Az új generációs munkakörnyezetet a Microsoft alkalmazásai és szolgáltatásai mellett a MultiSoft fejlesztései is gazdagítják. Kiemelkedik közülük a MobileNAV, a vállalatirányítási rendszerhez készült, okostelefonon, tableten és kézi szkenneren is futtatható, mobil kliens alkalmazás, amelynek új verziója offline körülmények között is teljes körű funkcionalitással - például kereshető törzsadatokkal - támogatja a munkát, és azt a hálózati elérés helyreállása után szinkronizálja a Dynamics NAV-val.

InfókincsTár néven a MultiSoft egy dokumentum- és munkafolyamat-kezelő rendszert is felépített a Therefore technológiáján. Ezt a tudást most a Dynamics NAV 2016-ban és a SharePoint Online révén az Office 365-ben is elérhető folyamatmenedzsment-képességekkel ötvözi.

Az új fejlesztések mobil alkalmazások formájában is elérhetők lesznek. Ilyen például a karbantartók munkáját segítő Servotion alkalmazás, amelynek béta változatával már elkészült a MultiSoft.****

A legfrissebbek az Üzletfejlesztési és Üzleti innováció Portálon, a kkv-k innovációs portálján

A lifteket is elérte a digitalizáció szele

Mindenhol levegőben lévő drónok tömegére készülnek

Az üzleti folyamatok adminisztrációjának trendjei

Üzletfejlesztés? Parázz velünk! Darabokra szakadhat az internet

Kell az IT-biztonság, csak ne kerüljön sokba


Ezeket ajánljuk az Üzletfejlesztési és Üzleti innováció Portálon – minden, ami kkv innováció

Utat tör magának a digitális üzleti modell

Hogyan szerezzen egy startup befektetőt?

Díj a leginnovatívabbaknak - Újra pályázhat az Üzletfejlesztési Díjra

Európai startup sikerek


****
Publikáló: Üzletfejlesztés és Vállalkozásfejlesztés Portál –
a kkv innováció támogatója, dátum: 2015. 11. 29., Forrás: CW   
Cikk értékelése
Eredmény

Értékelések száma 0
Értékelés: