Főoldal  |    Letöltések
RSS
hirdetes


Indul az Év Rendszere Verseny – Keressük 2015 legjobb üzleti alkalmazásait
2016-01-01, 14.32:00

NyomtatásNyomtatás | PDF PDF

Rugalmasság és gyorsaság: keressük az ügyféligényt ebben az évben a legjobban kielégítő üzleti alkalmazásokat. Várjuk a felhasználói pályázókat is – cégeket és magánszemélyeket egyaránt!Indul az Év Rendszere Verseny – Keressük 2015 legjobb üzleti alkalmazásait

Rugalmasság és gyorsaság: keressük az ügyféligényt ebben az évben a legjobban kielégítő üzleti alkalmazásokat. Várjuk a felhasználói pályázókat is – cégeket és magánszemélyeket egyaránt!

A legtöbb piacon a sikert alapvetően befolyásoló tényezővé váltak a vállalatnál alkalmazott üzleti szoftverek.

Várjuk a jelentkezéseket az üzleti alkalmazás versenyre: dokumentumkezelés, ügyvitel, vállalatirányítás, ERP, CRM, könyvelés... Jelentkezzen Ön is!

Személyes találkozó: Elektronikus számlázás 2016 konferencia, 2016. január 28. Jelentkezzen és vegyen részt a Papírmentes Év megnyitóján, az Év Rendszere Díj meghirdetésén! E-számla konferencia >>>

Olvasson a Papírmentes Évről és hogy hogyan csatlakozhat - Papírmentes Év 2016 >>>


Üzleti alkalmazás verseny - Pályázati felhívás

A Díj kezdeményezés célja, hogy ráirányítsa a vállalatok, szervezetek figyelmét a sikeres üzleti folyamat támogató és adminisztrációs üzleti alkalmazásokra (dokumentumkezelő szoftver, vállalatirányítási-, ügyvitel-, stb. program...) megoldások, rendszerek, szolgáltatások és a fenntartható, környezettudatos működés fontosságára, hiszen szinte minden szervezet, cég és intézmény esetében a sikert alapvetően befolyásoló tényezővé váltak az alkalmazott szoftverek.

A Díjon pályázatain keresztül bemutatásra kerül, hogy a különböző megoldások és technológiák hogyan segíthetik az értékesítés, eredményesség, szervezeti érték stb. növelését.

Üzleti alkalmazás verseny Jelentkezési lap igénylése: Fodor Zoltán, szakmai igazgató, www.docuworld.hu, Telefon: 06 (20) 402 91 49

Üzleti alkalmazás verseny - Pályázati tudnivalók

KATEGÓRIÁK

Az üzleti alkalmazás verseny az alábbi kategóriákban kerül meghirdetésre

A legjobb termék/szolgáltatás (Az év dokumentumkezelő rendszere)

Ez a díj azt a pályázót illeti, akinek dokumentumkezelési, iratkezelési terméke vagy szolgáltatása a fontos jellemzői és piaci fogadtatása tekintetében a legkiemelkedőbb. A bírálóbizottság figyelembe veszi a megoldás újdonságértéke (innovativitása) és üzleti jelentősége mellett azt is, hogy mennyire kiemelkedő az alkalmazott technológiák szempontjából, az üzemeltetés terén és a piacra vitel módját illetően. A termék lehet saját fejlesztésű vagy más jogi konstrukció keretében (viszonteladó stb.) szolgáltatott.

A legjobb informatikai alapú termék elnyeri "Az év dokumentumkezelő rendszere" kitüntető címet.

A pályázókat a pályázat keretén választható módon auditáljuk, amellyel megfelelőség esetén minősített vállalkozás címet nyerhetnek el. Érdeklődjön a részletekről!

A legjobb kapcsolódó termék/szolgáltatás (Az Év Rendszere)

Ez a díj azt a pályázót illeti, akinek terméke vagy szolgáltatása a fontos jellemzői és piaci fogadtatása tekintetében a legkiemelkedőbb - ugyanakkor nem kimondottan és elsődlegesen dokumentumkezelési, iratkezelési területre vonatkozik, hanem vállalatirányítás, erp, ügyvitel, crm - stb. A bírálóbizottság figyelembe veszi a megoldás innovativitása és üzleti jelentősége mellett azt is, hogy mennyire kiemelkedő az alkalmazott technológiák szempontjából, az üzemeltetés terén és a piacra vitel módját illetően.

A pályázókat a pályázat keretén választható módon auditáljuk, amellyel megfelelőség esetén minősített vállalkozás címet nyerhetnek el. Érdeklődjön a részletekről!

A legjobb újdonság

Ebben a kategóriában három évnél fiatalabb vállalkozások jelentkezését várjuk, melyek innovatív és jövőbe mutató dokumentumkezelési, iratkezelési megoldással rendelkeznek. Különös hangsúlyt kap a termék/megoldás eredetisége és kreatív jellege, valamint az, hogy milyennek ígérkezik az üzleti hatása. Az elbírálásnál figyelembe vesszük a megoldás üzleti szempontból vett életképességét.

Felhasználói kategória - Versenyképesség, környezeti hatás felhasználó szervezetek, cégek számára

Külön pályázati kategória kerül kiírásra az alkalmazások, a dokumentumkezelési, iratkezelési szolgáltatások, termékek FELHASZNÁLÓI számára. Olyan felhasználók pályázatát várjuk, akik sikeresen bevezettek és szerződéses keretek között használnak egy hazai szolgáltató által biztosított dokumentumkezelési, iratkezelési szolgáltatást és ez jelentős, a költséghatékonyságban vagy versenyképességben kimutatható előnyöket biztosított a vállalatuk számára.

Felhasználói kategória - Meghatározó, befolyásoló személyek számára

Külön pályázati kategória kerül kiírásra dokumentumkezelési, iratkezelési felhasználói számára. Olyan felhasználók elismerését célozzuk, amelyek sikeresen közreműködtek egy vagy több szervezet dokumentumkezelési, iratkezelési rendszerének kialakításában, működtetésében.

Fenntartjuk a jogot, hogy amennyiben egy kategóriában nem érkezik be elegendő számú pályázat érkezik, úgy az adott kategóriában nem osztunk ki díjat.

Üzleti alkalmazás verseny Jelentkezési lap igénylése: Fodor Zoltán, szakmai igazgató, www.docuworld.hu, Telefon: 06 (20) 402 91 49

Általános bírálati szempontok (a pályázaton indulók részletezett szempontrendszert kapnak)

- a bemutatott pályázat célkitűzéseinek megfogalmazása
- a bemutatott megoldás eredetisége
- a kitűzött célok teljesülésének mértéke, eredményei, piaci vagy egy szervezetnél gyakorolt hatás
- fenntarthatóság, társadalmi felelősségvállalás és etika – társadalmi hatás
- az üzleti kultúra elterjedésének elősegítése
- a pályázat kidolgozottsága és szakmai színvonala, illetve egyéb szempontok

TOVÁBBI PÁLYÁZATI FELTÉTELEK ÉS INFORMÁCIÓK

Kik pályázhatnak?


Pályázatot nyújthat be az első öt kategóriában bármely vállalat, amely Magyarországon folytat üzleti tevékenységet és dokumentumkezelési, iratkezelési vagy kapcsolódó (vállalatirányítás, erp, ügyvitel, crm...) szolgáltatások nyújtásával és értékesítésével foglalkozik - tekintet nélkül arra, hogy hagyományos vagy felhő alapú technológiát alkalmaz.

Felhasználói kategóriában bármely Magyarországon bejegyzett vállalat, amely saját célra bevezetett és aktívan használ szolgáltatást - illetve magánszemély.

A legjobb újdonság kategóriában csak a 20
11-ben vagy azt követően alapított cégek indulhatnak.

Adminisztrációs díj

Induló és startup vállalkozás: 47.000,- + ÁFA
Vállalkozás 200 m árbevétel alatt: 74.000,- + ÁFA
Vállalkozás 1 Mrd árbevétel alatt: 107.000,- + ÁFA
Vállalkozás 1 Mrd árbevétel felett: 149.000,- + ÁFA


Kivéve a felhasználói kategória (példaértékű, legjobb gyakorlatot bemutató cégek és meghatározó, befolyásoló személyek), ahol a pályázás díjtalan!

Egy cég akár több kategóriában is benyújthat pályázatot.

Hogyan történik a pályázatok bírálata?

A pályázatot egy 8-12 tagú – neves, véleményformáló felhasználókból, szakértőkből, üzletemberekből, véleményformálókból és tanácsadókból álló – bíráló-bizottság elé kerülnek, akik értékelik a pályázatokat és döntenek a díjak odaítéléséről. A bírálóbizottság tagjai a pályázati időszakban kerülnek felkérésre. A bírálóbizottság a benyújtott pályázatokat bizalmasan kezelik.

Mit kapnak a díjazottak?

A Díj elnyerését igazoló díszoklevelet kategóriánként, melynek átadására a 2014 őszén megrendezésre kerülő D-Day alkalmával, az ünnepélyes díjátadón a sajtó képviselőinek jelenlétében kerül sor. (A pontos időpontról minden pályázó értesítést kap).

A díjazott pályázók nevét számos helyen és kommunikációs csatornán publikáljuk.

- díszoklevél,
- szállítóknak, szolgáltatónak Audit, amellyel minősített vállalkozás címet nyerhetnek el,
- felhasználói oldal cégeinek Zöld Iroda (Fenntarthatóság és jövedelmezőség) tanúsítás,
- kedvezményes dokumentumkezelési képzési programok,
- megjelenés a Dokumentumkezelési és folyamatmenedzsment Évkönyv kiadványban.

Kik nyerték el eddig a Díjat?

Magyarországon most első alkalommal lehet pályázni.

Hogyan lehet pályázni?

A pályázatokat elektronikusan lehet benyújtani. A jelentkezési adatlap kitöltése mellett a pályázathoz az alábbi dokumentumokat kell mellékelni:

- a vállalat és a szolgáltatás rövid bemutatása (legfeljebb 2 A/4 oldal),
- egy, a pályázó által megfogalmazott vélemény arra vonatkozóan, hogy a pályázó megítélése szerint mi a bemutatott termék/*szolgáltatás leginkább megkülönböztető, kiemelkedő tulajdonsága, ami alapján a Magyar Dokumentumkezelési Díj elnyerésére érdemes (legfeljebb 2 A/4 oldal).
- pályázati prezentáció (legfeljebb 12 A/4 oldal terjedelemben). A pályázók tetszésük szerinti formában készíthetik el ezt a prezentációt, de fontos, hogy tartalmazza mindazon információkat és érveket, amelyek alapján a bírálóbizottság értékelni és összehasonlítani tudja a pályázatot az adott kategóriában induló más pályázatokkal.

PÁLYÁZATI HATÁRIDŐ

A pályázat első szakasz határidő 201
6. április 29., péntek

Az eredményhirdetésre ünnepélyes keretek között egy Díjátadó esemény keretében kerül sor. A Díjátadó egy konferenciával közösen kerül megtartásra, ahol a díjazottak mellett előadások lesznek a dokumentumkezelés, iratkezelés, üzleti folyamatok aktuális témáiról. A pontos időpontról a pályázókat értesítjük.

Üzleti alkalmazás verseny Jelentkezési lap igénylése: Fodor Zoltán, szakmai igazgató, www.docuworld.hu, Telefon: 06 (20) 402 91 49

Kapcsolat, kérdés, visszajelzés:
Fodor Zoltán
szakmai igazgató
www.docuworld.hu
Telefon:
06 (20) 402 91 49
DWP Portál mail >>>


****

AJÁNLÓ!

Elektronikus számlázás tanfolyam – 2016. február 25-énE-számla szakértő tanfolyam >>>


****

A legfrissebbek az Üzletfejlesztési és Üzleti innováció Portálon, a kkv-k innovációs portálján

Stimuláljuk a hírös magyar szürkeállományt – Testi jele is van az intelligenciának

Tizenegy gazella kész az ugrásra

Ez már vagy startup vagy az lesz rövidesen

A Papírmentes Év 2016 kezdeményezés

A Széchenyi Tőkealap ismét milliókat fektetne hazai cégekbe


Ezeket ajánljuk az Üzletfejlesztési és Üzleti innováció Portálon – minden, ami kkv innováció

Epson üzletfejlesztés – Az üzleti szférára helyezi át a hangsúlyt

Milyen jövőben fogunk élni?

Százmilliós befektetést kapott a magyar fejlesztésű injekció

Elkészült az örökké tartó autó

A leginnovatívabbak díjazzuk: pályázzon az Üzletfejlesztési Díjra!


****
Publikáló: Üzletfejlesztés és Vállalkozásfejlesztés Portál –
a kkv innováció támogatója, dátum: 2016. 01. 01., Forrás: DWP Üzleti folyamat és adminisztráció Portál   
Cikk értékelése
Eredmény

Értékelések száma 0
Értékelés: