Főoldal  |    Letöltések
RSS
hirdetes


Ingyenes Innovációs audit, ha most jelentkezik Elektronikus számlázás konferenciánkra
2016-02-08, 14.17:00

NyomtatásNyomtatás | PDF PDF

A decemberi két lezajlott audit után januárban újabb három cégnél folytatjuk az i7 Innovációs Auditokat – velük bővülhet a Magyar Innovációs Index.Ingyenes Innovációs audit, ha most jelentkezik Elektronikus számlázás konferenciánkra

Az üzleti célú innováció meghatározza a cégértéket!

A decemberi két lezajlott audit után januárban újabb három cégnél folytatjuk az i7 Innovációs Auditokat – velük bővülhet a Magyar Innovációs Index.

A 2016. február 18-i Elektronikus számlázás konferenciára 2016. 02. 08. után jelentkezők a jelentkezésük keretében egy Innovációs audit lehetőséget is kapnak! Elektronikus számlázás konferencia tájékoztató és jelentkezési lap >>>

Az üzleti célú innováció meghatározza a cégértéket

Az üzleti célú innováció már napjainkban is a cégértéket meghatározó tényező - és a közeli jövőben pedig még inkább az lesz.

Tudjon meg többet! Kapcsolódó blog:
Innovációs audit >>>

Minden cég igyekszik majd olyan partnert választani, amelyek tudatosan készülnek a jövő kihívásaira és ezért képesek csökkenteni a működési kockázatokat. A cégek saját eredményessége vagy túlélése tehát ezentúl attól is függ, hogy partnereik mennyire tekintenek tudatosan előre a jövő üzletébe.

A cégek, amelyek tudatosan vizsgálják a közelebbi és távolabbi jövő üzletét és ennek alapján alapján hozzák létre termékeiket, szolgáltatásaikat, (üzleti innováció), tehát értékesebbek, mert képesek mások számára is csökkenteni a bizonytalan környezetből fakadó kockázatokat.

A szervezetek üzleti innovációs erejét, jövedelmező üzleti újdonságok előállítására vonatkozó képességét külső, független auditorok vizsgálják, értékelik és hitelesítik egy innovációs auditnak nevezett eljárás keretében. Ez az a felmérés, során hitelesen ki tudják mutatni a szervezetek innovációs képességeit, illetve hogy ez milyen hatással van a bevételükre, üzleti eredményeikre.

i7 innovációs audit és innovatív vállalkozás minősítési rendszer

Magyarországon az egyik legelterjedtebb, nyilvánosan elérhető audit az "i7" eljárás. Ez az innovációs audit is egy jelentés kibocsátásával zárul, amelyet a cég azonnal felhasználhat kommunikációjában. Az audit eredményeképp a szervezet bekerülhet Magyarország leginnovatívabb cégeit bemutató Magyar Innovációs Indexbe.

Amennyiben a vizsgált cég megfelel a szigorú követelményeknek, megkapja és használhatja az Innovatív Vállalkozás címet, logót, is illetve az Audit eredményeként kialakuló szintnek, a Michelin-értékeléshez hasonló módon meghatározott egy, két vagy három csillagot.

Részletes tájékoztató i7 innovációs audit és innovatív vállalkozás minősítési rendszer >>>

Minta: egy i7 innovációs audit rövidített jelentése

A cég a megalakulásától fogva kiemelt figyelmet fordít az innovációra. Az úgynevezett válság ellenére csak saját tőkéből, illetve pályázati pénzekből oldja meg a kutatás-fejlesztést.

Szervezetten és tudatosan keresi az új ötleteket, bevált mechanizmus támogatja azok termékké, szolgáltatássá konvertálását. A munkatársak számára akár munkaköri leírások szintjéig megjelenik az ötletelés, az újdonságok kialakításában való közreműködés. Ezt elismerik, anyagilag és erkölcsileg is.

A menedzsment döntési mechanizmusa jónak látszik, gyorsan és határozottan reagálnak. A kommercializációt kiemelkedő marketingmunka támogatja. A cég kész és képes a piaci körülmények megváltozásából adódó lehetőségeket kezelni. Ez egyfelől jelenti egy új szervezeti meghatározást (a tevékenység definíció változása megnyitotta a piaci lehetőségeket), a szervezeti működés (mátrix) átalakítását, másrészt a szervezeti kultúra megváltoztatását (mivel ez nem egy rövid időszak eredménye, ebben a vonatkozásban csak az elindítást konstatálhattuk). A vállalati erőforrások hatékony kezelését informatikailag is meg kívánják támogatni, az új struktúrának megfelelő vállalatirányítási rendszerrel.

A kutatásoknak, innovációnak nemcsak a tudományos sikerét keresik, hanem a pénzügyi vonatkozásai (a szervezet és tulajdonosi profitelvárások) is kiemelten fontosak. A fejlesztések vonatkozásában képesek a leállításról is dönteni.

A cég széleskörű külső kapcsolatrendszerben (kiemelt ügyfelek, partneri cégek, szakmai szervezetek stb.) tartja kezét a számára fontos piacok ütőerén, szerzi meg az ötleteket, illetve olyan tudást, amellyel alkotó módon egészíti ki saját meglevő képességeit.

Belső kommunikációjában megjelenik a tudásmegosztás, illetve a munkatársi teljesítmények közvetítése, elismerése (vállalati események, rendezvények, belső portál, hírlevél).

Nagyon fontos, hogy a szervezetben szorosan együtt van az üzleti újdonságok kialakítása és azok kommercializációja.

Az innovációs audit alapján a cég innovációs tevékenységét az auditor három csillaggal ismeri el, amely alapján jogosult az Innovatív Vállalkozás cím használatára is.

Az i7 (üzleti) innovációs Audittal és Innovatív Vállalkozás minősítéssel kapcsolatos további információ: Fodor Zoltán, szakmai igazgató, 06 (20) 402 91 49, info@uzletfejlesztes.hu****

A legfrissebbek az Üzletfejlesztési és Üzleti innováció Portálon, a kkv-k innovációs portálján

Az e-autók közlekedését segítheti az az innovatív műszaki megoldás

Milliárdok vesznek el – csomag az adókikerülés megakadályozására

Az egészségügy mobilizálása lesz a következő négy év nagy üzlete

Az igazán nagy sikerhez át kell lépni egy határt

Digitális marketingcéget vesz a Telenor


Ezeket ajánljuk az Üzletfejlesztési és Üzleti innováció Portálon – minden, ami kkv innováció

Innováció, üzletfejlesztés, újdonság a bankszektorban – Mindenki a digitalizáción dolgozik

Innováció és piacképesség – uniós források nagyvállalatoknak is

Magyarország leginnovatívabb cégei: itt az i7 innovációs audit és innovatív vállalkozás minősítési rendszer

Egyre fontosabb a cégeknek az innováció

Innováció, üzletfejlesztés, újdonság az autóiparban – Hidrogénnel is megy majd az Audi Q6


****
Publikáló: Üzletfejlesztés és Vállalkozásfejlesztés Portál –
a kkv innováció támogatója, dátum: 2016. 02. 08., Forrás: DWP Üzleti folyamat és adminisztráció Portál   
Cikk értékelése
Eredmény

Értékelések száma 0
Értékelés: