Főoldal  |    Letöltések
RSS
hirdetes


Digitalizálás (elektronikus dokumentumkezelés és munkafolyamatok) szakértő tanfolyam
2016-05-09, 13.56:00

NyomtatásNyomtatás | PDF PDF

A digitalizáció napjainkban elvárás és elengedhetetlen követelmény.Digitalizálás tanfolyam – elektronikus dokumentumkezelés és munkafolyamatok szakértői képzés

Az irodai munkafolyamatok és az adminisztráció (dokumentumkezelés) digitalizálása alapvető fontosságú tényező, amellyel kapcsolatban a szakértők egyetértenek, hogy az ezzel való törődés minden szervezet számára elkerülhetetlenné vált.

Ennek révén olcsóbbá és gyorsabbá tehető egy sor, ma még papíralapú tevékenység az irodai munkafolyamatok, ezért MINDEN szervezetnél SZÜKSÉG VAN a munkafolyamatok és dokumentumkezelés digitalizálásához ÉRTŐ SZAKEMBEREKRE!

A digitalizált(abb) környezet kialakításának azonnali előnyei:
- a hatékonyság és a termelékenység növelése,
- az üzleti folyamatok és az adatok hatékonyabb védelme,
- a költségek csökkentése,
- valamint a munkafolyamatok és a piacra kerülés felgyorsítása.

Hamarosan a teljes magyar közigazgatás elektronizálásra kerül – ez kihat az Ön szervezeti folyamataira is (könyvelés, céges ügyek, bírósági ügyintézés, és kötelező lehet az elektronikus számlázás is) – minek várna tovább?

Az elektronikus dokumentumkezelés, a hiteles szervezeti folyamatok kialakítását, működtetését bemutató, átfogó tanfolyamunk, gyakorlati alkalmazási példákkal, költség-haszon elemzéssel, bevezetési tanácsokkal.

Digitalizálás szakértő tanfolyam – emelkedjen ki munkatársai közül: vizsga-, és szakmai névjegyzékbe kerülési lehetőséggel

A tanfolyam alapvetően felhasználók (gyakorlati szakemberek, ügyintézők, döntéshozók, döntéselőkészítő munkatársak stb.) számára készült és igyekszik gyakorlatiasan, érdekesen bemutatni digitalizálás gyakorlati kialakítását, szabályszerűségeit.

Tanfolyamunkat ajánljuk a szervezetek dokumentumkezelési vezetőinek, iratkezelési munkatársainak, minőségirányításért felelősöknek, projektgazdáknak, szervezőknek, szervezetfejlesztőknek, informatikusoknak, szolgáltatásfejlesztőknek, folyamatfejlesztőknek, rendszergazdáknak, illetve mindenkinek, akit a cég, szervezet dokumentumkezelési feladatokkal vagy projektlebonyolítással bíz meg.

Tanácsadóknak, fejlesztőknek, fejlesztési vezetőknek, fejlesztő cégek munkatársainak, ügyvezetőinek, üzletágvezetőinek. Informatikai cégek dokumentumkezelésért, tartalomkezelésért felelős key account managereinek, értékesítési/kereskedelmi vezetőinek, értékesítőinek.

Adminisztrációs, operatív vezetőknek gazdasági igazgatóknak, munkatársaknak.

Belső ellenőrök számára- illetve azoknak is, akik csak követni szeretnék az idők folyamán bekövetkezett változásokat és összefoglaló naprakész ismeretekre szeretnének szert tenni.


Rövid tematika:

Miről szól a digitalizáció, a dokumentumkezelés és a workflow menedzsment napjainkban? Mennyit hoz a szervezetnek: az eredmények forintban.

Szabályozási háttér és a vonatkozó előírások (elektronikus aláírás, elektronikus archiválás, elektronikus másolatkészítés, elektronikus közigazgatás, cégtörvény, stb.).

Elektronikus dokumentumkezelés a gyakorlatban:

Elektronikus ügyintézés.

A dokumentumkezelés technológiai háttere döntéshozáshoz nélkülözhetetlen gyakorlati ismeretek: elektronikus dokumentumkezelő rendszerek: elektronikus iktató rendszerek alaptulajdonságai, felépítése és paraméterezése.

Archiválási alapismeretek, archiválási feladatok.

Szkennelés a gyakorlatban: a szervezeti munkafolyamatokat hogyan támogathatjuk a legjobban, leghatékonyabban? Mire kell figyelnünk, melyek a szkennelés buktatói

Folyamatmenedzsment alapismeretek, dokumentumok a szervezeti folyamatokban: a folyamatközpontú vállalatirányítás és dokumentumkezelés összefüggései.

Felhő és dokumentumkezelés alapok.

Esettanulmányok: a legjobb gyakorlatok és a jelenlegi helyzet értékelése, bevezetés és a működtetés, üzemeltetés tapasztalatai. Bevezetett rendszerek, technológiák - a dokumentumkezelés sikerei és buktatói felhasználói szemmel.

Konzultáció, kérdések-válaszok

Vizsga - választhatóan (helyszíni írásbeli és kidolgozandó otthoni)

Teljes tematikáért töltse le tájékoztatónkat!
Digitalizálás (elektronikus dokumentumkezelés és munkafolyamatok) szakértő tanfolyam >>>

Időpont: 2016. július 14., csütörtök

Helyszín

Budapest – Rubin Wellness & Conference Hotel, 1118 Budapest, Dayka Gábor u. 3. (A budai zöldövezetben fekvő alpesi stílusú Rubin Wellness & Conference Hotel a belvároshoz közeli, de mégis kellemes, nyugodt környezetet kínál a tanuláshoz).

Előadó(k)

Olyan oktatókat és partnereket választottunk az Ön számára, akik saját területüknek elismert szakemberei és emellett az Ön nyelvén beszélnek: képesek érthető, felhasználói nyelven, érdekesen átadni az anyagot.

Részvételi díj

HUF
39.000,- + ÁFA/fő + vizsgadíj HUF 10.000,- + ÁFA/fő.

Kedvezményes jelentkezés:
HUF
29.900,- + ÁFA (+ HUF 5.000,- + ÁFA kedvezményes vizsgadíj).

Amennyiben 2016. május 31-éig beérkezik a jelentkezési lap, a kedvezményes ár mellé egy Green Office – Zöld Iroda Alapprogram (szervezeti folyamatok és fenntarthatóság) átvilágítást >>> is adunk!

További kedvezményekért töltse le tájékoztatónkat! Digitalizálás (elektronikus dokumentumkezelés és munkafolyamatok) szakértő tanfolyam >>>

Kérjük, hogy a jelentkezési lapon a kedvezményét ne felejtse el érvényesíteni, a kedvezmény mértékének és jogcímének feltüntetésével – köszönjük!

Igény esetén az ellátás költségét (általában HUF 3.000 Ft + ÁFA/fő) külön soron, közvetített szolgáltatásként tüntetjük fel a számlán.

Jelentkezés letölthető jelentkezési lap kitöltésével, csatolásával, visszaküldésével:
Digitalizálás (elektronikus dokumentumkezelés és munkafolyamatok) szakértő tanfolyam >>>

Kérjük, hogy a jelentkezési lapon a kedvezményét ne felejtse el érvényesíteni, a kedvezmény mértékének és jogcímének feltüntetésével.

Jelentkezését visszaigazoljuk és ezt követően minden szükséges tudnivalóról tájékoztatjuk.

A kiscsoportos oktatás miatt a helyek száma korlátozott, jelentkezések elfogadása a beérkezések sorrendjében. További információ:
DWP Oktatási Központ – Gyakran feltett kérdések >>>

Amennyiben Önt nem érdekli a képzés, kérjük, küldje el munkatársát vagy hívja fel érintett, érdeklődő partnere figyelmét!

A tanfolyam csak megfelelő létszám mellett indul és a jelentkezők elégedettsége miatt a változtatás jogát fenntartjuk – köszönjük a fentiek figyelembevételét.

Elérhetőségek
Fodor Zoltán
szakmai igazgató
www.docuworld.hu
Telefon: 06 (20) 402 91 49
DWP Oktatási Központ e-mail >>>


****

AJÁNLÓ

Az elektronikus számla egyre fontosabb a vállalkozások életében. Tegye magát nélkülözhetetlenné: kiemelkedési lehetőséget kínálunk elektronikus számla szakértőként. Jelentkezzen MOST tanfolyamunkra kedvezménnyel! Nézze meg, hogy MOST mennyivel többet adunk Önnek: E-számlázás szakértő tanfolyam >>>


Elérhetőségek
Fodor Zoltán
szakmai igazgató
www.docuworld.hu
Telefon: 06 (20) 402 91 49
DWP Oktatási Központ e-mail >>>


****

A legfrissebbek az Üzletfejlesztési és Üzleti innováció Portálon, a kkv-k innovációs portálján

Innovációs ötletek megvalósítását segíti a CIB Bank

Az üzletfejlesztés joga - A rendszert a leghülyébbre kell méretezni

Nő az élményvámpírok és a digitális bennszülöttek száma

A Mall.cz 51.000 négyzetméterre bővíti telephelyét a prágai Prologis Parkban

Újrahasznosító programot indít a Marks & Spencer


Ezeket ajánljuk az Üzletfejlesztési és Üzleti innováció Portálon – minden, ami kkv innováció

Isten pénze: jönnek a GINOP-os pályázati kiírások

Milliárdokat lehet nyerni infokommunikációs pályázaton

Isten pénze: Horizon 2020 - Milliárdos brüsszeli pályázatokat nyertek a hazai kis- és középvállalkozások

Bő 32 milliárdnyi pályázat jön az Európai Innovációs Partnerség programban


****
Publikáló: Üzletfejlesztés és Vállalkozásfejlesztés Portál –
a kkv innováció támogatója, dátum: 2016. 05. 09., Forrás: DWP   
Cikk értékelése
Eredmény

Értékelések száma 0
Értékelés: