Főoldal  |    Letöltések
RSS
hirdetes


Elektronikus számlázás szakértő tanfolyam
2016-05-30, 08.44:00

NyomtatásNyomtatás | PDF PDF

Elektronikus számlarendszerre állunk át a vállalatok esetében, így a vállalatok közötti számlamozgásokat valós időben követhetjük” - ismertette a terveket Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter. InfoRádió, 2016.04.28Elektronikus számlázás szakértő tanfolyam

A Canon Hungáris Kft. támogatásával, a Papírmentes Koalíció Klaszter szakmai támogatásával.

Az állam egyre jobban figyel a törvényességre és az adóbevételekre, ezért valamilyen formában 2017-től KÖTELEZŐ lehet az elektronikus számlázás! Ön és vállalkozása felkészült az e-számla nagyon gyors bevezetésére, alkalmazásra?

MOST megtudja mondani, hogy PONTOSAN mit jelent(het) az e-számla az Ön számára? Érdemes felmérni, hogy milyen előnyökkel, hasznokkal jár az elektronikus számlázás – és milyen költségekkel, ráfordítással jár. Az elektronikus számlázás nagy lehetőség vagy nagy fenyegetés – MINDEN szervezetnél SZÜKSÉG VAN elektronikus számlázáshoz ÉRTŐ SZAKEMBEREKRE!

A képzés szervezője

A DWP Portál egy folyamatmenedzsmenttel és szervezeti folyamatokhoz kötődő dokumentumok kezelésével (iratkezeléssel, ügyvitellel, dokumentumkezeléssel, tartalomkezeléssel) foglalkozó szakmai portál. A DWP oktatási tevékenysége az utóbbi időben kiterjedt a kiemelt fontosságú innovációra (üzletfejlesztés) is. A DWP Portál Oktatási Központja – DWP OK (korábban Akadémia) 2007 óta jelentős tapasztalattal rendelkezik egyedi, különleges tanfolyamok létrehozása és megszervezése terén.

Néhány szakmai partnerünk:
Canon Hungária Kft., IBM Magyarország Kft., NetLock Kft., MultiSoft Kft.

Néhány kiemelt ügyfelünk: MOL Magyar Olaj- és Gázipari Nyrt., Magyar Nemzeti Bank, Miniszterelnöki Hivatal, Országgyűlés Hivatala (Parlament), Díjbeszedő Holding Zrt., Diákhitel Központ Zrt., EGIS Gyógyszergyár Zrt., RICHTER GEDEON Nyrt., (további ügyfeleinkről kérjen tájékoztatást!).


A tanfolyam célja

Az elektronikus számlázás tanfolyam célja olyan szakemberek felkészítése, akik alaposan tisztában vannak a fogalomrendszerrel. Ismerik, hogy egy szervezet számára milyen megoldások állnak rendelkezésre az e-számlázás területéhez kapcsolódóan. Ismerni fogják az e-számlázás jogi, technikai és gyakorlati megvalósítási hátterét, költségeit és hasznait, illetve az ellenőrzési tapasztalatokat.

Legújabb tanfolyamainkon kitérünk az e-számla fenntarthatósággal, környezettudatos működéssel kapcsolatos összefüggéseire. Segítséget adunk a e-számlázás kommunikációjában az Ön szervezete számára.

Csak nálunk segítjük a gyakorlati alkalmazást: bemutatjuk az elektronikus számlázás hatását a szervezeti folyamatokra, az értékesítésre és az árbevétel növelésére, illetve a szervezeti költségek csökkentésére.

Amit tanfolyamunkon kap

- teljes és időálló áttekintést az elektronikus számlázásról és gyakorlati alkalmazásáról,
- jegyzeteket elektronikus formában (igény esetén egy éven keresztül megkapja az új tanfolyamok legfrissebb jegyzeteit),
- vizsgalehetőség (sikeres vizsga esetén tanúsítvány – egyéb esetben látogatási igazolás),
- szakmai névjegyzékbe kerülés,
- elektronikus számlázás tanfolyamunkat elvégzett szakemberek közössége,
- egy jó kávéval vagy teával indulunk, és olyan támogató, családias légkört biztosítunk, amelyben minden kérdését, akár a legtriviálisabbat is felteheti – és választ is kap rá,
- igény esetén teljes ellátás az oktatás napján (kérjük, hogy különleges étkezési igényét jelezze előre, köszönjük!),
- ÚJ! a tanfolyam résztvevőjét delegáló szervezet LOGÓT kap a szervezethez bekerült szakmai tudásról, kompetenciáról (az elvégzett tanfolyamról), amelyet felhasználhat értékesítésnövelésre, vagy ügyfélbizalom-erősítésre!
- ÚJ! a Papírmentes Év 2016 kezdeményezés keretében a tanfolyam résztvevőjét delegáló szervezet hozzájuthat egy Green Office – Zöld Iroda Alapprogram (szervezeti folyamatok és fenntarthatóság) átvilágításhoz, amely eredményeképp bekerülhet a Magyar Fenntarthatósági Indexbe és az eredményt felhasználhatja értékesítésnövelésre, vagy ügyfélbizalomerősítésre! (A részletekről kérjük, hogy érdeklődjön a program vezetőjénél: Fodor Zoltán, szakmai igazgató, www.docuworld.hu, Telefon: + 36 (20) 402 91 49,
DWP OK – Oktatási Központ e-mail >>>)

Kinek ajánljuk

A tanfolyam alapvetően felhasználók (gyakorlati szakemberek, ügyintézők, döntéshozók, döntéselőkészítő munkatársak stb.) számára készült és igyekszik gyakorlatiasan, érdekesen bemutatni az elektronikus számlázás gyakorlati kialakítását, szabályszerűségeit.

Oktatásunk hasznos az elektronikus számlázás fogalmával most ismerkedő szakmai vezetők, üzletágvezetők, ügyvezetők, termékfelelősök, folyamatgazdák, minőségirányítással foglalkozók számára,- illetve azok számára is, akik csak követni szeretnék az idők folyamán bekövetkezett változásokat és összefoglaló naprakész ismeretekre szeretnének szert tenni.

Időpontok

2016. április 29., péntek,
2016. június 15., szerda
2016. szeptember 30., péntek

Helyszín

Budapest – Rubin Wellness & Conference Hotel, 1118 Budapest, Dayka Gábor u. 3. (A budai zöldövezetben fekvő alpesi stílusú Rubin Wellness & Conference Hotel a belvároshoz közeli, de mégis kellemes, nyugodt környezetet kínál a tanuláshoz).

Előadók


Olyan oktatókat és partnereket választottunk az Ön számára, akik saját területüknek elismert szakemberei és emellett az Ön nyelvén beszélnek: képesek érthető, felhasználók számára érdekesen átadni az anyagot.

Jelentkezés

Jelentkezési lap (DOC):
Elektronikus számlázás szakértő tanfolyam >>>

Kérjük, hogy a jelentkezési lapon a kedvezményét ne felejtse el érvényesíteni – a kedvezmény mértékének, százalékos értékének és jogcímének feltüntetésével!

A jelentkezés regisztrálásáról visszaigazolást küldünk és ezt követően minden szükséges tudnivalóról, fontos információról folyamatosan tájékoztatjuk.

A kiscsoportos oktatás miatt a helyek száma korlátozott, jelentkezések elfogadása a beérkezések sorrendjében történik.

Kérjük, hogy olvassa el a jelentkezésekhez és a tanfolyamokhoz kapcsolódó további fontos tudnivalókat is!
DWP OK – Oktatási Központ – Gyakran feltett kérdések >>>

A tanfolyam csak megfelelő létszám mellett indul és a jelentkezők elégedettsége miatt a változtatás jogát fenntartjuk – köszönjük ezek figyelembevételét.

Részvételi szándékát kérjük, hogy mindenféleképp jelezze, akkor is, ha az engedélyezés/adminisztráció elhúzódik – ekkor regisztráljuk Önt és fenntartjuk a helyét.

E-számlázás tanfolyam tematika

A teljes tematika megtekinthető a letölthető Elektronikus számlázás tanfolyam anyagban >>>

Ellenérték

HUF 39.000,- + ÁFA/fő + vizsgadíj HUF 10.000,- + ÁFA/fő, amely tartalmazza az elektronikus szakmai anyagot (a leggyakrabban prezentációt és jegyzetet).

Kedvezményes ellenérték: HUF 29.000,- + ÁFA (+ HUF 5.000,- + ÁFA kedvezményes vizsgadíj). (A kedvezményes jelentkezés határidejéről kérjük, hogy tájékozódjon elérhetőségeinken – köszönjük)

Igény esetén az ellátás költségét (általában HUF 3.000 Ft + ÁFA/fő) külön soron, közvetített szolgáltatásként tüntetjük fel a számlán.

Elérhetőségek
Fodor Zoltán
szakmai igazgató
www.docuworld.hu
Telefon: + 36 (20) 402 91 49
DWP OK – Oktatási Központ e-mail >>>


****

A legfrissebbek az Üzletfejlesztési és Üzleti innováció Portálon, a kkv-k innovációs portálján

MasterCard üzletfejlesztés: digitális fizetési alkalmazással bővül Pepper, a humanoid robot

A Ricoh új korszakot nyit az oktatásban

A Lufthansa rázizzen a startupokra

Magyarország leginnovatívabb cégei: itt az i7 innovációs audit és innovatív vállalkozás minősítési rendszer

HP termékfejlesztés


Ezeket ajánljuk az Üzletfejlesztési és Üzleti innováció Portálon – minden, ami kkv innováció

Az ön cége innovatív?

Istenszerűvé válunk a nanobotokkal

Versenyképesség: a digitalizálás a legfontosabb dolog

Magyarország leginnovatívabb cégei: itt az i7 innovációs audit és innovatív vállalkozás minősítési rendszer

A leginnovatívabbak díjazzuk: Üzletfejlesztési Díj 2015


****
Publikáló: Üzletfejlesztés és Vállalkozásfejlesztés Portál –
a kkv innováció támogatója, dátum: 2016. 05. 30., Forrás: DWP   
Cikk értékelése
Eredmény

Értékelések száma 0
Értékelés: