Főoldal  |    Letöltések
RSS
hirdetes


Hatalmas újítások - mire készülnek a magyar startupok?
2016-09-25, 06.17:00

NyomtatásNyomtatás | PDF PDF

A negyedik Be Smart startup verseny díjazottjai Tel-Avivban és Szentpéterváron mutatkozhatnak be innovációs rendezvényeken.Hatalmas újítások - mire készülnek a magyar startupok?

A negyedik Be Smart startup verseny díjazottjai Tel-Avivban és Szentpéterváron mutatkozhatnak be innovációs rendezvényeken.

A három startup a szeptember végi tel-avivi Digital Life Design (DLD) Innovációs Fesztiválon vehet részt, míg kettő a szentpétervári Nemzetközi Innovációs Fórumon képviselheti a fővárost.

A Be Smart verseny első helyezettje a Picturesque vállalkozás, amely innovatív fotóválogató szoftvert fejlesztett ki profi és félprofi fotósok számára. A szoftverrel jelentősen, akár 80 százalékkel lehet csökkenteni a fotóválogatással töltött időt.

A második a kamerastabilizátort fejlesztő Sybrillo csapata lett. A távirányítású eszköz képes az akciókamerás vagy okostelefonos videókészítés közbeni kézremegés hatását eltüntetni a felvételről.

A harmadik helyezett, a Shinrai csapata a digitális valuta, a Bitcoin elterjesztésén dolgozik, becsatornázva azt a hagyományos pénzügyi szolgáltatásokba, egyebek mellett lehetővé teszik az utalást, és az automatán keresztüli tranzakciókat.

A negyedik helyezett Motiball a stroke és más neurológiai betegségek utáni felépülést segíti, a mozgásszervi problémák megoldását támogatja.

Az ötödik helyezett Aiwebtesting csapata olyan online szolgáltatást kínál, amelynek segítségével automatikusan lehet letesztelni web alapú vállalati alkalmazások, honlapok, hírportálok, webshopok működését, pénzt és időt takarítva meg a fejlesztőknek.

A nyelvoktatási innovációért különdíjban részesített Xeropan csapata egy teljesen új szemléletű nyelvoktatási applikációt fejlesztett ki, amely kommunikál a felhasználókkal.*****

A legfrissebbek az Üzletfejlesztési és Üzleti innováció Portálon, a kkv-k innovációs portálján

Külföldi startupok a Design Terminál mentorprogramjában

Az innováció előreláthatósága: mítosz vagy valóság?

Egymilliárdos óriásüzlet a nyomtatók piacán

Innováció, üzletfejlesztés, újdonság az autóiparban – Magyar fejlesztésű önvezető autó

Trendek, megatrendek, előrejelzések, üzletfejlesztési irányok - Borul a technológiai status quo


Ezeket ajánljuk az Üzletfejlesztési és Üzleti innováció Portálon – minden, ami kkv innováció

Innovációs EU-rangsor: Magyarország nincs előkelő helyen

Innovációs szakadékban Magyarország

GE Innovációs Barométer

Innováció, üzletfejlesztés, újdonság az autóiparban – Közösen indít akcelerátor-programot a SEAT és a Conector


****
Publikáló: Üzletfejlesztés és Vállalkozásfejlesztés Portál –
a kkv innováció támogatója, dátum: 2016. 09. 24., Forrás: Autószektor   
Cikk értékelése
Eredmény

Értékelések száma 0
Értékelés: