Főoldal  |    Letöltések
RSS
hirdetes


Startup cégeket támogat a Telenor
2016-09-27, 15.25:00

NyomtatásNyomtatás | PDF PDF

A Telenor kiválasztotta azt az öt startup céget, amelyet egyenként 150 millió forinttal támogat a mentori képzési programjában - közölte a Telenor Magyarország az MTI-vel.Startup cégeket támogat a Telenor

A Telenor kiválasztotta azt az öt startup céget, amelyet egyenként 150 millió forinttal támogat a mentori képzési programjában - közölte a Telenor Magyarország az MTI-vel.

A mobilszolgáltató cég júniusban hirdette meg a fejlődés korai szakaszában járó digitális startupoknak az Accelerate elnevezésű programját. A felhívásra az előzetes várakozásokat felülmúlva több mint 140 vállalkozás jelentkezett, közülük választották ki azt az öt csapatot, amely a Telenor ügyfélbázisának és infrastruktúrájának segítségével indulhat el a nemzetközi növekedés útján.

A programhoz csatlakozó startupok egyebek közt tesztelési és marketinglehetőségeket kapnak a Telenor-csoport 200 millió ügyfele és 1 millió nagyvállalati partnere körében. A 3 hónapos felkészítő program végén a csapatok kockázati tőkebefektetők és a Telenor mint befektető számára bemutathatják terméküket további anyagi támogatás, illetve a hazai és nemzetközi piacra való belépés reményében.

A kiválasztott projektek között található a Moow kerékpár kormányára szerelhető markolat, amely Bluetooth-kapcsolat révén értesíteni tudja a tulajdonost, valamint hang- és fényjelzést bocsájt ki, ha a kerékpárt valaki megpróbálja ellopni.

A Tickething, egy online piactér, amelyen koncertekre, színházi előadásokra és egyéb eseményekre szóló, feleslegessé vált jegyek cserélhetnek gazdát.

Az eSports Horizon egy olyan online szolgáltatás, amely amatőr játékosokból farag profikat, elismert eSportolók, oktatóvideók és személyre szabott tanácsok segítségével.

A KODA egy zeneoktatásra létrehozott digitális platform, amely a Kodály-módszert és annak tapasztalatait kívánja széles felhasználói körhöz eljuttatni korszerű digitális eszközökön.

A Zyntern a vállalati gyakornokok toborzását segítő online felület.


*****

A legfrissebbek az Üzletfejlesztési és Üzleti innováció Portálon, a kkv-k innovációs portálján

Startup-paradicsom leszünk? Rengeteg segítséget ad az állam

Hatalmas újítások - mire készülnek a magyar startupok?

Garázsból indult, ma 26 milliárd a bevétele – magyar sikertörténetek

Okuljon! Az ötlet jó volt, még pénz is volt, mégis elbuktak

Papírmentes lesz az ügyintézés 2018-tól


Ezeket ajánljuk az Üzletfejlesztési és Üzleti innováció Portálon – minden, ami kkv innováció

Innovációs EU-rangsor: Magyarország nincs előkelő helyen

Innovációs szakadékban Magyarország

GE Innovációs Barométer

Innováció, üzletfejlesztés, újdonság az autóiparban – Közösen indít akcelerátor-programot a SEAT és a Conector


****
Publikáló: Üzletfejlesztés és Vállalkozásfejlesztés Portál –
a kkv innováció támogatója, dátum: 2016. 09. 27., Forrás: FigyelőOnline   
Cikk értékelése
Eredmény

Értékelések száma 0
Értékelés: