Főoldal  |    Letöltések
RSS
hirdetes


Innovatív tech céged van? Indul a Deloitte Technology Fast 50
2018-07-15, 10.15:00

NyomtatásNyomtatás | PDF PDF

Idén 19. alkalommal hirdeti meg a Deloitte a „Technology Fast 50 Central Europe” versenyét, amelyre már a mai naptól várják a régió 18 országából a leggyorsabban növekvő vállalatok jelentkezését.

Innovatív tech céged van? Akkor jelentkezz! Indul a Deloitte Technology Fast 50

Idén 19. alkalommal hirdeti meg a Deloitte a „Technology Fast 50 Central Europe” versenyét, amelyre már a mai naptól várják a régió 18 országából a leggyorsabban növekvő vállalatok jelentkezését. A korábbi évek nyertesei között olyan ismert magyar cégek is szerepelnek, mint a Tresorit, az NNG, a Solvo Biotechnology, vagy a Starschema.

Már lehet jelentkezni!

A Deloitte hivatalosan is megnyitotta a jelentkezést az idén már 19. alkalommal megrendezésre kerülő regionális versenyére, a Technology Fast 50 Central Europe-ra. A megmérettetés során árbevétel-növekedés alapján rangsorolják, végül külön kategóriákban díjazzák a technológiai vállalatokat a 2014 és 2017 között elért eredményeik alapján. Minden olyan innovatív technológiai megoldást kínáló cégnek érdemes jelentkezni, amely akár az infokommunikáció, fintech, biotechnológia, média- és szórakoztatóipar, vagy a szoftver-, és hardverfejlesztés területén tevékenykedik.

„Fintech területen számos izgalmas ötletet láttunk már a magyar piacon is, így nagyon izgatottan várom, hogy ezeknek az innovatív hazai cégeknek sikerül-e felkerülni a legjobb regionális vállalatok listájára” – tette hozzá Csűrös Balázs, a Deloitte pénzügyi tanácsadási üzletágának partnere.

A versenyen több kategóriában is értékelik a vállalkozásokat, emellett két különdíjat is kiosztanak díjazva a leginnovatívabb fejlesztéseket, valamint idén első alkalommal a társadalmi szempontból kiemelkedő hatású újításokat.

Fast50

A Fast 50 rangsorban a 2014-ben, 2015-ben és 2016-ban egyaránt legalább 50 ezer, 2017-ben pedig legalább 100 ezer eurós bevételt elérő vállalkozások indulhatnak, amelyek központja a közép-európai térség valamelyik országában (Albánia, Bulgária, Bosznia-Hercegovina, Cseh Köztársaság, Észtország, Horvátország, Koszovó, Lengyelország, Lettország, Litvánia, Macedónia, Magyarország, Moldova, Montenegró, Románia, Szlovákia és Szlovénia) található. A versenyre jelentkező társaságoknak saját fejlesztésű technológiát kell alkalmazniuk, emellett tulajdonosi szerkezetükben nem szerepelhetnek stratégiai jelentőségű vállalatok többségi tulajdonban lévő leányvállalatai.

Rising Stars

A Rising Star kategóriában a Fast 50-hez még túl fiatal, de a bennük rejlő potenciál alapján ígéretes cégek indulhatnak. Legalább 3 lezárt üzleti évvel kell rendelkezniük a pályázóknak, és 2015 és 2017 között minden évben legalább 30 ezer eurós árbevételt kell felmutatniuk.

Big5

A Big5 kategóriában a már nagyméretű, de jelentős növekedést elérő társaságokat értékelik, az indulás feltétele, hogy az utolsó lezárt üzleti év árbevétele meghaladja a 25 millió eurót. Az indulás egyéb feltételei megegyeznek a Fast 50 kritériumaival.

Leginnovatívabb technológiai fejlesztés

Ebben a kategóriában idén már harmadik alkalommal a független zsűri olyan győztes céget választ, amelynek egyedi és innovatív terméke vagy szolgáltatása forradalmi hatást gyakorolt a piacra, esetleg teljesen átalakította a korábbi működési modellt.

Kiemelkedő társadalmi-és szociális hatású innováció

Az új kategória azon cégek tevékenységét szeretné elismerni, amelyek az innováció által kiemelkedően pozitív társadalmi- és/vagy szociális hatást értek el, így támogatva az ENSZ fenntarthatósági céljait.

Így tudsz jelentkezni

A Technology Fast 50 Central Europe versenyre ezen a weboldalon lehet jelentkezni 2018. július 31-ig, a rangsort 2018. október 11-én mutatják be. Valamennyi, a feltételnek megfelelő jelentkező automatikusan részt vesz a Deloitte EMEA Technology Fast 500 versenyen is.

Tetszett a cikk? Köszönjük
a továbbajánlást!

Kiváncsi a
emzetközi és magyar innováció eredményere? Kövessen minket - innováció a közösségi médiában >>>


****

Kapcsolódó konferencia

Ügyvitel XPO 2018 – Ügyviteli és vállalatirányítási rendszerek szakmai konferencia és kiállítás >>>


A legfrissebbek az Üzletfejlesztési és Üzleti innováció Portálon, a kkv-k innovációs portálján

Innovatív vállalkozásokra vadásznak a V4 országok

Melyik a legjobb ERP rendszer a világon?

Az Apple mentené a földet, őrült eljárással termelik majd az oxigént

Még egy startup-keltető

MINI üzletfejlesztés

Véget ért a Corvinus Egyetem és a Generali Biztosító innovációs akadémiája és ötletversenye


Ezeket ajánljuk az Üzletfejlesztési és Üzleti innováció Portálon – minden, ami kkv innováció

Május közepéig lehet jelentkezni startupok piacra lépést és Kínát célzó programokra

Az MNB-n nem múlik az innováció

Kkv-k figyelem: júniusra elfogynak a fejlesztési pénzek!

Startupper vagy, de nem jön a pénz?

Vodafone üzletfejlesztés

Hatékonyság és bevételnövelés digitalizációval

„Startupkert”-modell: új innovációs felfogásra van szükség

A fokozódó innováció miatt fog felpörögni Ázsia

Három magyar kutató is hatalmas brüsszeli támogatást nyert el

Üzleti sikert hozhat az innováció

****
Publikáló: Üzletfejlesztés és Vállalkozásfejlesztés Portál –
a kkv innováció támogatója, dátum: 2018. 06. 08., Forrás: Biztosító Magazin   
Cikk értékelése
Eredmény

Értékelések száma 0
Értékelés: