Főoldal  |    Letöltések
RSS
hirdetes


Üzletfejlesztési Díj: Adja meg vállalkozásának a figyelmet, amelyet megérdemel!
2014-04-02, 07.11:00

NyomtatásNyomtatás | PDF PDF

Az Üzletfejlesztési Díj az egyik leghatásosabb, innovációhoz kötődő szakmai (valós) alapú marketingeszköz, amely támogatja cége piaci megjelenését és sikerét.Miért fontos az üzleti innováció?

Az IVSZ (nem reprezentatív) felmérése alapján: a gazdasági nehézségek idején azok a vállalatok képesek igazán prosperálni, amely kiemelt szerepet tulajdonítanak a szervezett, menedzselt üzleti innovációnak, üzletfejlesztésnek. Ezek a vállalkozások képesek visszaesés időszakában is növelni árbevételüket.

A 2014-től induló költségvetésben az EU megnövelte a kutatás-fejlesztésre és innovációs tevékenységre szánt keretösszeget 53 milliárd euróról 70 milliárdra.

A magyar kormány 2014 és 2020 között 600 milliárdot szán a magyar cégek innovációs képességének javítására. A folyamatosan megjelenő pályázati kiírások alapján az Ön cége is jelentős összegeket nyerhet, ha megfelelően felkészült - ehhez egy lehetséges lépés az Üzletfejlesztési Díj pályázatán történő részvétel.

Mi az az Üzletfejlesztési Díj?

Az Üzletfejlesztési Díj egy valóban független, szakmai kezdeményezés, amely egy cég, vállalkozás üzletfejlesztését, üzleti innovációs eredményeit mutatja be, legyen az üzletfejlesztésként, business development-ként, üzleti innovációként, vállalkozásfejlesztésként vagy akár másként nevesítve.

Pályázni lehet új termékkel, új szolgáltatással, marketinginnovációval, innovációval a stratégiában, technológiai innovációval, folyamatinnovációval, új kommunikációs megoldással, fizetési eljárás bevezetésével (például mobilfizetés), a piaci eredményességet elősegítő szervezeti változtatással (új szervezet, kultúraváltás, stb.) vagy új üzleti modellel.

Tájékozódjon lehetőségeiről és töltse le az Üzletfejlesztési Díj 2014 kiírását!

Miért érdemes résztvenni a versenyben?

Az Üzletfejlesztési Díj az egyik leghatásosabb, innovációhoz kötődő szakmai (valós) alapú marketingeszköz, amely támogatja cége piaci megjelenését és sikerét.

A Díj résztvevői

- az Üzletfejlesztési Díjra történő nevezést követően AZONNAL egy Üzleti innovációs Auditon vehetnek részt (a pályázat menetétől függetlenül). Az Innovációs Audit eredménye egy független szakértő által hitelesített innovációs riport, jelentés, amelyet egyszerűen felhasználhatnak, hogy innovatív, a piaccal lépést tartó képet közvetítsenek ügyfeleik felé, amelyet akár azonnal értékesítési, anyagi, piaci sikerre is válthatnak,
- az Audit megfelelőség esetén egy Innovatív Vállalkozás minősítést is elérhetővé tesz, amelyet a szervezet azonnal felhasználhat a piaci eredmény növelésére,
- a pályázó cégek bekerülnek a leginnovatívabb magyar cégeket tartalmazó Magyar Innovációs Indexbe (INNDEX), amelyre akár évek múlva is hivatkozhatnak,
- valamely új termékükre, szolgáltatásukra vagy ehhez kapcsolódó üzleti teljesítményükre a legegyszerűbben hívhatják fel a figyelmet,
- egy izgalmas, figyelemfelhívó, hosszas érdeklődést kiváltó környezetben jelenhetnek meg.

Mely szervezet indulhat a versenyen?

A versenyben való részvételt minden olyan vállalatnak, vállalkozásnak, szervezetnek ajánljuk, ahol termékfejlesztéssel, szolgáltatásfejlesztéssel, üzletfejlesztéssel, üzleti innovációval foglalkoznak, illetve azoknak, akik a közeljövőben nagyobb hangsúlyt kívánnak helyezni erre.

Milyen segítséget kap a pályázat elkészítéséhez?

Minden pályázó számára külön mentort biztosítunk, akivel a nap 24 órájában kapcsolatba léphet és folyamatos szakmai háttér-segítséget kaphat a pályázat elkészítéséhez. Ezen túl segítünk eligazodni a pályázóknak az üzletfejlesztési, innovációs kérdésekben, lehetőséget biztosítunk számukra a kapcsolódó szakmai jellegű kérdések, problémák felvetésére és meg is válaszoljuk azokat.

Eredményhirdetés, díjátadó

A verseny végeredményét a Computerworld 2014. májusában megrendezésre konferencián hirdetjük ki. Itt kerülnek átadásra ünnepélyes keretek között a legjobbaknak járó díjak is. A díjátadóra és az egész napos szakmai programra minden érdeklődőt szeretettel várunk!

Részletek a konferenciával kapcsolatban: 06/30/600 31 26 – illetve hamarosan az Üzletfejlesztési Portálon www.uzletfejlesztes.hu

A komplex független, szakmai üzleti innovációs díj

Az Üzletfejlesztési Díj része a vállalkozás üzletfejlesztési, innovációs tevékenységére vonatkozó Audit is, amelynek elvégzése és a megfelelő szint teljesítése esetén a pályázó jogosult az Innovatív Magyar Vállalkozás cím viselésére, időbeli korlátozás nélkül.

A Díj pályázatai, pályázó vállalkozásai (szakmai anyagok, interjúk és táblázatok, céges listák mellett) bemutatásra kerülnek az Üzletfejlesztési és Üzleti innovációs Évkönyv kiadványban.

Ütemezés

Nevezés - 2014. április 23.
Pályázatok leadása 2014. április 30.
Üzletfejlesztési, Üzleti innovációs Auditok a nevezést követően – folyamatosan
Díjátadó – konferencia 2014. május

Adminisztrációs (nevezési) díj (kategóriák)

Induló és startup vállalkozás - 25.000,- + ÁFA
Vállalkozás 200 m árbevétel alatt - 45.000,- + ÁFA
Vállalkozás 1 Mrd árbevétel alatt - 69.000,- + ÁFA
Vállalkozás 1 Mrd árbevétel felett - 97.000,- + ÁFA

Pályázzon MOST - adja meg vállalkozásának azt a figyelmet, amelyet megérdemel! Részletes feltételek: és töltse le az Üzletfejlesztési Díj 2014 kiírását!

Kapcsolat és további információ

Üzletfejlesztési Díj
Fodor Zoltán
szakmai igazgató
Telefon:
06/30/600 31 26
Üzletfejlesztési Díj e-mail


****

Az Üzletfejlesztési Díj 2013 megtekinthető anyagai: Üzletfejlesztési Díj 2013 >>>


****EZT NYOMJUK: ezek a legújabbak a kkv innováció oldalán, az Üzletfejlesztés és üzleti innováció Portálon

Cséfalvay: a k+f-et és az innovációt segítik a klaszterek a régióban

Barcelonát választották a kontinens innovációs fővárosává

Technológiai startup-okra szakosodott amerikai ügyvédi iroda jön Magyarországra

Az innováció a siker kulcsa

Trendek, megatrendek, előrejelzések, üzletfejlesztési irányok – Elfelejthetjük a mostani vállalati informatikát


ÜZLETFEJLESZTÉSI DÍJ hírei a kkv innováció oldalán

Itt vannak az innovatív cégek: a Magyar Innovációs Index (INNDEX)

Innovációs Audit és Innovatív Vállalkozás minősítés az Üzletfejlesztési Díj keretén belül

Díj a leginnovatívabbnak – idén másodszor hirdették meg az Üzletfejlesztési Díjat


Ez is érdekelheti az Üzletfejlesztési és Üzleti innováció Portálon – minden, ami kkv innováció

Isten pénze – Pályázhatnak a kkv-k az innovációs pénzekért

Itt vannak az innovatív cégek: a Magyar Innovációs Index (INNDEX)

Gond a minőségi innováció hiánya Kínában

Innovációs központtá szeretne válni a Debreceni Egyetem

Kkv innováció

Innováció a Bonduelle-től a fagyasztott zöldségek piacán

Üzleti innovációs audit - Innovatív cégek csillagai

Regionális innováció: Győr


****
Publikáló: Üzletfejlesztés és Vállalkozásfejlesztés Portál –
a kkv innováció támogatója, dátum: 2014. 03. 31., Forrás: ÜF   
Cikk értékelése
Eredmény

Értékelések száma 0
Értékelés: