Főoldal  |    Letöltések
RSS
hirdetes


DWP Üzleti folyamat és adminisztráció Portál
2014-07-27, 13.30:00

NyomtatásNyomtatás | PDF PDF

A DWP üzleti hírportál egy egyedi, különleges szereplő a folyamatmenedzsment és az üzleti folyamatok adminisztrációjának (dokumentumkezelés, vállalatirányítás, ügyvitel stb.) területén.DWP Üzleti folyamat és adminisztráció Portál

A DWP üzleti hírportál >>> egy egyedi, különleges szereplő a folyamatmenedzsment és az üzleti folyamatok adminisztrációjának (dokumentumkezelés, vállalatirányítás, ügyvitel stb.) területén.

A DWP Portál tevékenységei:

- Információközvetítés (Üzleti hírportál)
- Oktatási Központ (OK)
- Szakmai rendezvények (konferenciák, kiállítások) szervezése
- Szakmai minősítő (Értékmátrix Audit és minősítés, Zöld Iroda Audit és PK Fenntarthatósági Index, Üzleti innovációs Audit és Magyar Innovációs Index (INNDEX))
- Szakmai közösség szervező (Iratkezelés és Dokumentumkezelés és E-számlázás és Szkennelés)
- Üzleti díjak szervezője és lebonyolítója
- Üzleti folyamat és adminisztráció Magazin előállítója

Az üzleti hírportál

A DEP Üzleti folyamat és adminisztráció Portál független, szakmai hírforrás, üzleti portál, amelyet több mint 10 év gyakorlati szakmai tapasztalat alapján működtetünk. A DWP már a létrehozásától kezdve jelentős hatást gyakorolt és gyakorol a piacra. A Portál “kis” mérete ellenére mindig is inspirálója volt a piacon versenyző cégeknek és egyéb szervezeteknek, amelyek szívesen merítettek és merítenek innen tartalmat, ötletet, gondolatokat.

A DWP ugyanakkor a kezdetektől a felhasználók szempontjait tartotta és tartja szem előtt. Egyebek mellett közreműködött az első dokumentumkezelési szakkönyv (Szalay Arykán: A kőtáblától a kódokig) létrehozásában, illetve folyamatosan közzétette az Irat- és Dokumentumkezelési Szakmai Szövetség híreit is. A DWP alapítója és főszerkesztője Fodor Zoltán, akinek megjelennek publikációi más szakmai sajtótermékekben is (ComputerWorld, 3. évezred).

Az Oktatási Központ (OK)

Egy vállalat vagy szervezet sikere az általa előállított termékek és/vagy szolgáltatások minőségén, az ügyfélkapcsolatokon, az ügyfelekkel történő kommunikáción, illetve az üzleti folyamatok működési hatékonyságán múlik. A Portál küldetése, hogy ezeket a szervezeti tevékenységet támogassa tanfolyamaival. A képzések kiemelt fontossága miatt szorosan együttműködünk a Computerworlddel (CW Akadémia), hogy minél több érintetthez jussanak el képzéseink.

A DWP Portál oktatási üzletága hozta létre Magyarország vezető iratkezelési, elektronikus számlázási tanfolyamát vizsgával, szakmai névsorral.

Folyamatosan jelentkezik új, aktuális képzésekkel, mint például: Felhő szakértő tanfolyam (Üzleti folyamatok felhőben), Process Insight - Folyamatszemlélet a gyakorlatban, Big Data a gyakorlatban, Informatikai termékfejlesztés szakértő tanfolyam, Üzleti 3D tanfolyam - 3D nyomtatás, 3D szkennelés, gyors prototípus gyártás, Adatvédelmi felelős tanfolyam, Gamification tanfolyam, Outsourcing szakértő tanfolyam, Adatvédelem felhőben szakértő tanfolyam.

Szakmai rendezvények (konferenciák, kiállítások) szervezője

A Portálnak évekre nyúló tapasztalatai vannak szakmai rendezvények lebonyolításában. Főbb témák:

- dokumentumkezelés (A dokumentumkezelés napja konferencia…),
- folyamatmenedzsment (Folyamatmenedzsment és dokumentumkezelés, Folyamatmenedzsment update 2012),
- fenntarthatóság (Papírmentes iroda konferencia),
- e-business (Elektronikus számlázás 2013, 2014 konferencia),
- kapcsolódó területek (egyebek mellett például Hatékony pénzügyi-számviteli munka konferencia).

2014-ben a következő konferenciákkal állunk partnereink rendelkezésére:

- Elektronikus számlázás 2014 konferencia (sikeresen lezajlott),
- Üzleti folyamatok felhőben (2014. szeptember)
- A professzionális iratkezelés és irattár (2014. október)
- Folyamatmenedzsment update 2015 (2014. október)
- Elektronikus számlázás 2015 (2014. november)
- Üzleti alkalmazás Díj (Díjkiosztó és szakmai konferencia) (2014. november)

Szakmai minősítő

Értékmátrix Audit és minősítés

A DWP Értékmátrix Auditja egy olyan bevált eljárás, amely egy vállalkozás kulcs-tényezőire összpontosítva, meghatározza a felhasználók számára fontos erősségeket vagy a javítandó faktorokat. Vizsgálja a vállalkozás hozzáállását az ügyfelekhez, a piachoz, a megújuláshoz: honnan szerzi az ötleteket, hogyan kezeli azokat, milyen folyamatokkal - és milyen szervezetben - alakítja át az ideákat a felhasználók számára értékké, illetve hogyan kezeli a piaci és egyéb kockázatokat.

A DWP Értékmátrix Auditja a Portál által már korábban működtetett átvilágítások, minősítések új eleme, amellyel tovább erősíti a Magyarországon működő, kiemelkedő szolgáltatásokat nyújtó vállalkozások iparágon belüli pozícióinak javítását, és számukra kézzel fogható hasznot kínál: a minősítéssel rendelkezők számára piaci előnyt és megkülönböztetést jelent a többi szereplőhöz képest.

A felhasználók számára az Értékmátrix Audit eligazodást nyújt a piaci szereplők között, az értéket és minőséget jelzi, független, hiteles és hivatalos visszaigazolás egy adott vállalkozás szakmai és üzleti színvonaláról.

Zöld Iroda Audit és PK Fenntarthatósági Index

A fenntartható (ökológiai vagy zöld) üzlet a vállalatok működését fokozatosan átható filozófia és menedzsment eszköz. A fenntartható (ökológiai vagy zöld) üzlet lényege, hogy a vállalat a fogyasztói igények kielégítése során integráltan kezeli a környezeti és társadalmi problémákat.

A Zöld Iroda Audit a fenntarthatóság, környezettudatos működés, társadalmi felelősségvállalás kapcsolatát vizsgálja az adott szervezet üzleti folyamat adminisztrációjával, dokumentumkezelésével. Az átvizsgálás eredménye és megfelelőség esetén a szervezet bekerül a Papírmentes Koalíció (PK) Fenntarthatósági Indexébe. A minősített szervezet az eredményt felhasználhatja értékesítésének növelésére, versenyképességének erősítésére, partnerkapcsolatainak javítására.

Üzleti innovációs Audit és Magyar Innovációs Index (INNDEX)

Az üzleti célú innováció és az üzletfejlesztés már napjainkban is a cégértéket meghatározó tényező - és már a közeli jövőben pedig még inkább az lesz.

A cégek egyre inkább olyan partnereket fognak választani, amelyek tudatosan vizsgálják a közelebbi és távolabbi jövő üzletét és ennek alapján létrehozott termékeikkel, szolgáltatásaikkal képesek mások számára is csökkenteni a bizonytalan környezetből fakadó kockázatokat. A cégek saját eredményessége vagy túlélése ezentúl attól is függ, hogy partnereik mennyire tekintenek tudatosan előre a jövő üzletébe.

A vállalatok üzleti célú innovációinak, innovációs képességeinek, az eredményre gyakorolt hatásának bemutatására Magyarországon is elindult az Innovációs Jelentések kibocsátása.

Partnerei, ügyfelei, vevői számára ezért mindenki Innovációs Jelentést fog kibocsátani. Ebben a jelentésben a szervezetek megmutatják, hogy ők készülnek az eljövendő üzleti újdonságaira és ezáltal képesek partnereik kockázatait is csökkenteni. Az Innovációs Riportokat külső, független auditorok készítik és hitelesítik. Ezek azok, akik hitelesen ki tudják mutatni a szervezetek innovációs eredményességét, illetve hogy ez milyen hatással van a bevételükre, üzleti eredményeikre. Ez a felmérés, átvilágítás az Üzleti innovációs Audit.

Az Audit szempontjainak megfelelés esetén a cég bekerül a Magyar Innovációs Indexbe (INNDEX).

Szakmai közösség szervező (Iratkezelés és Dokumentumkezelés és E-számlázás és Szkennelés)

A DWP Oktatási Központ évekre visszamenő tapasztalattal rendelkezik gyakorlati szakmai képzések kialakításában, megszervezésében és vizsgáztatásban. A tanfolyamokat elvégzett résztvevők önkéntes alapon olyan közösség részéve válnak, amely segíti őket feladataik hatékonyabb elvégzésében: az egymás között megosztott információ első kézből származik, gyakorlatias, csak a kért információkat tartalmazza. Érthető és hiteles - közvetítők torzítása nélkül.

Üzleti díjak szervezője és lebonyolítója

Üzleti alkalmazás verseny

A legtöbb piacon a sikert alapvetően befolyásoló tényezővé váltak a vállalatnál alkalmazott üzleti szoftverek.

A Díj kezdeményezés célja, hogy ráirányítsa a vállalatok, szervezetek figyelmét a sikeres üzleti folyamat támogató és adminisztrációs üzleti alkalmazásokra (dokumentumkezelő szoftver, vállalatirányítási-, ügyvitel-, stb. program...) megoldások, rendszerek, szolgáltatások és a fenntartható, környezettudatos működés fontosságára, hiszen szinte minden szervezet, cég és intézmény esetében a sikert alapvetően befolyásoló tényezővé váltak az alkalmazott szoftverek.

A Díj pályázatain keresztül bemutatásra kerül, hogy a különböző megoldások és technológiák hogyan segíthetik az értékesítés, eredményesség, szervezeti érték stb. növelését.

Üzletfejlesztési Díj - Díj a leginnovatívabbnak – idén másodszor

Az Üzletfejlesztési Díj egy független, egyedülálló szakmai kezdeményezés, amely egy vállalkozás üzleti célú újdonságait, eredményeit mutatja be, legyen az üzletfejlesztésként, business developmentként, üzleti innovációként, vállalkozásfejlesztésként vagy hasonló módon nevesítve.

Az Üzletfejlesztési Díj célja a figyelmet ráirányítani a leginnovatívabb vállalkozásokra, minden cég számára lehetővé tenni a tanulást és versenyképességének növelését, objektív visszajelzést adni, illetve a közösségépítés.

A Díj minden szervezetnek szól, ahol eredményes termékfejlesztéssel, szolgáltatásfejlesztéssel, szervezetfejlesztéssel, üzletfejlesztéssel, üzleti innovációval foglalkoznak.

Üzleti folyamat és adminisztráció Magazin

Az Üzleti folyamat és adminisztráció Magazin egy belső szakmai kiadvány cikkekkel, jogszabályokkal. Terjesztése alapvetően a tanfolyamok és konferenciák részvevői számára történik. Általában később elérhető, letölthető formában is közzétesszük.

A Magazin felépítése: szakmai cikkek, aktuális tanfolyamok, jogszabálygyűjtemény, céges bemutatkozások, céges listák ("book of lists"), rendszerek bemutatása, értékelése, szakértői névjegyzékek, minősített cégek bemutatása és hirdetések.

Kapcsolat, kérdés, információ:
DWP Üzleti folyamat és adminisztráció Portál
Fodor Zoltán
szakmai igazgató, főszerkesztő
DWP Portál mail >>>
06/30/600 31 26****


A legfrissebbek az Üzletfejlesztési és Üzleti innováció Portálon, a kkv-k innovációs oldalán

Új EIT KIC pályázatok

Feltörekvő gazdaságok: nagy siker volt a BME konferenciája

Innováció az üzletben és a toborzásban

Adatvédelem felhőben – Új tanfolyam a DWP Akadémián

A Google-nak fejlesztenek


Ez is érdekelheti az Üzletfejlesztési és Üzleti innováció Portálon – minden, ami kkv innováció

20 év az innováció jegyében - 20 éves a LeasePlan Hungária Zrt.

Innováció és trendek a BrandZ listán

Innovációs pályázatok – ne hagyja náluk a pénzt

Üzletfejlesztés, innováció az autóiparban – Táblaszámítógép a jövő Volvójában

Magyarország leginnovatívabb cégei – Új cég a Magyar Innovációs Indexben - NNG Kft.

Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program (GINOP): A vártnál korábban jöhetnek az új uniós pályázatok


****
Publikáló: Üzletfejlesztés és Vállalkozásfejlesztés Portál –
a kkv innováció támogatója, dátum: 2014. 07. 27., Forrás: DWP   
Cikk értékelése
Eredmény

Értékelések száma 0
Értékelés: