Főoldal  |    Letöltések
RSS
hirdetes


Május közepéig lehet jelentkezni startupok piacra lépést és Kínát célzó programokra
2018-05-10, 07.16:00

NyomtatásNyomtatás | PDF PDF

Az EIT Health a tréningjein keresztül is fejleszti a vállalkozásokat.

Május közepéig lehet jelentkezni startupok piacra lépést és Kínát célzó programokra

Az EIT Health meghosszabbította startup versenyei jelentkezési határidejét május közepéig, így az InnoStars Awards verseny május 15-ig várja azon – prototípussal vagy minimálisan működőképes termékkel már rendelkező – egészségügyi és tech projektek, startup vállalkozások és spinoffok jelentkezését, amelyek új, innovatív termékkel vagy szolgáltatással szeretnének piacra lépni.

A sikeres pályázók mentor programokon és tréningeken vehetnek részt, 8000 euro vissza nem térítendő támogatást kapnak üzletfejlesztésre, termék validálásra, üzleti terv írásra, és arra, hogy valódi vállalkozási tapasztalatot szerezzenek miközben bemutatják projektjüket a téma szakértőinek. A három legsikeresebben prezentáló csapat 60000 eurót nyer. A győztes 25000 eurót kap prototípusa továbbfejlesztésére, a második helyezett 20000, a harmadik pedig 15000 eurót, a legjobb 6 csapat pedig prezentálhatja projektjét az EIT Health nemzetközi partnervállalatainak képviselőiből álló zsűri előtt.

A Go2China a Kína piacát célzó, érett startupoknak szóló program, mely közelebb hozza a vállalkozásokat a kockázati tőke befektetőkhöz, az üzleti döntéshozókhoz, és a shenzeni kormányzat képviselőihez, valamint Kína gazdaságához szükséges speciális ismereteket nyújt. A programra a jelentkezési határidő május 14.

Az EIT Health a tréningjein keresztül is fejleszti a vállalkozásokat

A 8 hetes Smart Ageing Bootcamp, – melyre május 12-ig lehet jelentkezni -. olyan tréning program, melynek során a résztvevők validálhatják időseknek, vagy 50 év felettieknek szánt terméküket, vagy szolgáltatásukat Európában. A digitális egészségügy, gyógyászati technológia, biotechnológia terén fejlesztett megoldásoknak segíteniük kell a krónikus betegségek kezelését, vagy a személyes részvételt az egészség önmenedzselésében, vagy funkcióvesztésből adódó problémákat, vagy az egészséges életvitel fenntartását. A tréning során több mint 500 találkozó jön létre befektetőkkel, ügyfelekkel és startupokkal.

A Venture Lab egy négy hónapos budapesti akcelerátor program inkubációs fázis előtt, inkubációs, vagy korai fázisban lévő projektek, vagy ötlet szinten lévő csapatok számára, továbbá kis- és középvállalatoknak a biotechnológia, a gyógyászati technológia, az e- egészségügy, az élettudományok és az egészségügyi szektor területén. A tréning célja a csapatok és az egyének üzleti képességeinek fejlesztése, kutatási tréningek biztosítása és az üzleti lehetőségek fejlesztésére irányuló oktatás.


****

A legfrissebbek az Üzletfejlesztési és Üzleti innováció Portálon, a kkv-k innovációs portálján

Messze lehagyják a versenytársaikat az informatikát átszervező vállalatok

Az üzletfejlesztés pszichológiája - Félelmetes digitális transzformáció

Az MNB-n nem múlik az innováció

Kkv-k figyelem: júniusra elfogynak a fejlesztési pénzek!

Startupper vagy, de nem jön a pénz?

Vodafone üzletfejlesztés


Ezeket ajánljuk az Üzletfejlesztési és Üzleti innováció Portálon – minden, ami kkv innováció

Hatékonyság és bevételnövelés digitalizációval


„Startupkert”-modell: új innovációs felfogásra van szükség

A fokozódó innováció miatt fog felpörögni Ázsia

Generációmenedzsment tanfolyam

Három magyar kutató is hatalmas brüsszeli támogatást nyert el

Üzleti sikert hozhat az innováció

****
Publikáló: Üzletfejlesztés és Vállalkozásfejlesztés Portál –
a kkv innováció támogatója, dátum: 2018. 05. 09., Forrás: HWSW   
Cikk értékelése
Eredmény

Értékelések száma 0
Értékelés: