Főoldal  |    Letöltések
RSS
hirdetes


Canon: Magyar vállalat a Canon európai elit partnerei között
2011-07-13, 05.20:00

NyomtatásNyomtatás | PDF PDF

Az elismerés különösen fontos a magyarországi vállalat számára, hiszen a Kelet-Európában működő cégek közül elsőként került be az európai elit partnerek részére létrehozott csoportba. A mandátum egy évre szól, a tagság pedig magasabb szintű, közvetlen kommunikációs lehetőséget jelent a Bravogroup és a Canon között.A Bravogroup a Canon európai elit partnerei között

A "Club for the European Elite" a Canon 60 legfontosabb európai partnerét foglalja magába. A partnerek akkreditációja szigorú és évente ellenőrzött annak érdekében, hogy minél magasabb szintű szolgáltatást nyújthassanak ügyfeleik számára. Az akkreditáció eléréséhez a vállalatoknak számos kritériumnak kell megfelelniük, amely garancia a legjobb minőségre és támogatásra.

A Bravogroup a régió egyik legnagyobb infokommunikációs vállalata. A több mint 20 éves tapasztalattal rendelkező cég által kínált dokumentumkezelési megoldások a dokumentum létrehozásától, annak megosztásán át az archiválásig és a megsemmisítésig, a felhasználók minden igényét kielégítik. A Bravogroup a vállalatok igényeit szem előtt tartva költségcsökkentő és hatékony munkavégzést segítő megoldásokat és eszközöket nyújt ügyfelei számára.

"Büszkék vagyunk rá, hogy Kelet-Európából egyedüliként egy magyar vállalat is bekerült a Canon európai elit klubjába, és a jövőben is minden támogatást megadunk a Bravogroup számára a kiemelkedő státusz megtartásához" - mondta Moravcsik László, a Canon Hungária Kft. ügyvezető igazgatója.

"Az egyik legmeghatározóbb tényező a gazdasági vállalatok gondolkodásában, a költségcsökkentés, hiszen közvetlenül és egyértelműen befolyásolja sikerességüket. Ugyanilyen fontos számukra a hatékonyság is, amely sok területen - többek között a költségek területén is - nyereséget jelenthet számukra. A Bravogroup Office és a Canon szoros együttműködése hozzájárul az ügyfelek költségeinek csökkentéséhez, valamint hatékonyságuk növeléséhez" - tette hozzá Berke Tamás, a Bravogroup Rendszerház Kft. ügyvezető igazgatója.


****


Kapcsolódó honlap


Dokumentumkezelési és Folyamatmenedzsment Portál >>>


Kapcsolódó Üzletfejlesztés és Üzleti innováció Portál cikk


Mit ér az üzletfejlesztés, ha magyar – avagy kit is érdekel a Kondratyev ciklus? >>>


Canon Tudásközpont az Óbudai Egyetemen >>>


Trendek, megatrendek: az üzletfejlesztés háttere – mit jósol a jövőkutatás? >>>


Fujitsu üzletfejlesztés – új szintre emelte a biometrikus azonosítást >>>


Üzletfejlesztés: Üzleti folyamatmenedzsment update >>>


Innovatív informatikai céggel bővült a Morpho ügyfélköre >>>


Vállalkozásfejlesztési pályázatok >>>


***
Publikáló: Üzletfejlesztési és Üzleti innovációs Portál, dátum: 2011. 07. 13., Forrás: Canon   
Cikk értékelése
Eredmény

Értékelések száma 0
Értékelés: